Alle synes, at det er morsomt at identificere karnevalskostumer…

I Vesten er det kutyme, at skoleeleverne på deres sidste timer som skoleelever klæder sig ud i sidste skoledag kostumer (dramashop.dk/drama/sidste-skoledag.htm), & slynger med godter til de mindre klassetrin. Det er selvfølgelig for at udtrykke deres morskab over, at den forpligtende folkeskoletid er over. Langt størstedelen glæder sig meget til denne festivitas, & benytter flere uger på at udvælge dé virkelig korrekte sidste skoledag kostumer. På min allersidste skoledag gik jeg på efterskole, & min sidste dag som folkeskoleelev faldt netop sammen med, at vores fælles eventyr nåede sit slutpunkt. Mine venner og mine tanker handlede således omkring at vi var tvunget til at blive adskilt fra rare kammerater, & alle eleverne tænkte ergo virkelig ik på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil absolut samtidig indrømme, at jeg ik’ kan lide at iklæde mig hverken fastelavnskostumer (dramashop.dk/drama/fastelavnskostumer.htm) eller karnevalskostumer (dramashop.dk/drama/karnevalskostumer.htm). således var jeg absolut ik oprørt over, at vores sidste dag som folkeskoleelever ik blev afviklet, sådan som den gør de fleste andre steder!

Vores bedsteforældre husker, at jeg som lille knægt godt nød at klæde mig ud i fastelavnskostumer, men som jeg voksede, spildte jeg passionen for udklædningstøj. De fleste folk kan uden tvivl se dét fantastiske i dét, men af eller anden grund, har jeg ik lige siden jeg var en rolling interesseret mig for karnevalskostumer. & det er derfor virkelig ikke enestående, at jeg ankommer som den værst udklædte i de mindst originale fastelavnskostumer! Og jeg ved godt, at dét er uinteressant, når langt de fleste andre gæster har gjort et stort nummer ud af det. & ingen mennesker ønsker at være kedelig, så i fremtiden spenderer jeg penge på karnevalskostumer, der absolut ikke er fantasiløse.