Anskaf dig en elektriker Virum, der lever komplet op til dine forestillinger

At vi var nødsaget til at bruge mange timer på at forbedre samtlige el-installationer, ville slet ikke have faldet os ind, da vi valgte dette store hus for tre år siden. De førhenværende beboere var nok amatør-elektrikere, og havde simpelthen lavet rod i alle el-installationer. Blot det var lidt koldt i haven, gik elektriciteten i det meste af villaen, samt det blev komplet umuligt at tænde for mere end ét apparat af gangen. At vi behøvede en del rådgivning fra en elektriker Virum, fandt vi hurtigt ud af.

Vi var så åndssvage, at vi trist nok hurtigt hyrede den 1. elektriker Farum, som min sambo & jeg fik øje på. Den valgte elektriker Farum endte med at være skødesløs og overbetalt, & efter blot nogle uger var de repararede installationer faldet fra hinanden. Min partner samt jeg brugte pga. dette mange timer på at undersøge fagfolk, førend vi besluttede os for en anden til at ordne vores bolig, for at undgå at begå samme fejl på ny. Min mand plus jeg sørgede for at vælge en elektriker Farum, som ville være disciplineret og kvalitetsbevist, med positive kommentarer fra andre klienter.

En lokalkendt elektriker Farum, som viste sig at være fuldstændig fantastisk, endte min familie samt jeg med at vælge. Elektrikerne var usædvanligt rare og erfarne plus dertil temmelig billige i forhold til prisen, og firmaet klarede samtlige problemer på bare en uge. Helt tilfredse med resultatet, var vi, & det hele fungerer perfekt den dag i dag.