Anvendende en trailer kan du køre alt

En trailer er fantastisk nyttig plus kan faktisk bruges til sindssygt mange uensartede sager. Jeg kan simpelthen ej erindre, hvordan vi i første omgang har kunnet undvære en trailer, egentlig er det et af de allerbedste køb, vi har gjort længe. En fed cabriolet, som jeg kunne ræse af sted i på motorvejene, drømte jeg om dengang jeg var teenager. Nu hvor jeg har stiftet familie, er jeg dog godt tilfreds med, at jeg valgte at investere i en fornuftig 5-dørs øse, for at være nødsaget til at fragte småbørnene frem & tilbage i en Ferrari ville godt nok være anstrengende.

Engang imellem har jeg dog alligevel oplevet problemstillinger m. mangel på plads For eksempel ifm. at vi har været i Dan-Bo Møbler og handlet nogle møbler, som skulle bringes med til vores hjem. Eftersom min ægtehustru og jeg har truffet det valg at anskaffe os en trailer, er denne problemstilling imidlertid ude af verden nu. Det forekommer nemlig betydeligt enklere at lægge den op i traileren i stedet for at blive nødt til at binde den på øsen, ifald en af poderne skal hentes fra skole m. sin cykel. Det er blevet klart for mig, at det ej udelukkende er ved transport af fx møbler, at den kan anvendes. Det har desuden været fantastisk nemt at lægge affaldet op i traileren, såfremt vi har været ude for at have brug for at smutte forbi genbrugspladsen. Førhen måtte vi nemlig køre flere omgange for at få alting med.

Jeg er af disse årsager meget henrykt for vores trailer. Noget, enhver familie burde eje, er en trailer.