At få udskiftet bilruder er som regel dyrt

Folk ved godt, at det er dyrt at eje en dyt! Du skal jo ikke udelukkende betale penge til dit forbrug af benzin, som du jo i ny og næ nødvendigvis må bruge penge på – Der forekommer ydermere udgifter til eksempelvis forsikringer.

Sådanne udgiftsposter kan man planlægge, men der er også flere såkaldte uforudsete omkostninger, der i hast kan ødelægge en bilejers budget.

Udskiftning af bilruder ifm. reparation af forrude & reparation af stenslag, udgør en satans udgift, hvilket hverken kan forudses eller forhindres. Hyppigst er det nemlig ikke som følge af bilføreren, at ruden blev skadet af fx et stenslag. I realiteten kan skaden være forårsaget af f.eks. en bitte sten, som kommer fra bilen foran. Langt de fleste mennesker vil allerhelst undgå at skulle afholde omkostningerne til en udskiftning af bilruder! Lige præcis af den her nævnte ræson forsøger et stort antal bilførere som regel at vige udenom at køre bag ved lastbiler.

Det er jo nemlig ikke helt uvæsentlige pengesummer, du bliver opkrævet! Under disse uforudsete udgiftsposter er blandt andet reparation af forrude & reparation af stenslag, der i de fleste tilfælde betyder at bilruden må udskiftes. Dvs., at mekanikeren ved reparationen af stenslag skal fjerne rudeglasset fuldkomment & i stedet erstatte med noget nyt!