Bebsen bliver snart født og som følge af det går vi op i hus udlejning/udlejning af bolig/boligudlejning

Når barnet bliver født får jeg & kæresten yderligere behov for yderligere kvadratmetre end den dårligt indrettede andel vi har nu. Derfor overvejer vi boligudlejning - http://housingdenmark.com/da/udlej-bolig/, – især hus udlejning - http://housingdenmark.com/da/artikler/udlejning-af-hus/, og vores egen have. Derfor har vi spurgt vores bekendte til råds angående udlejning af bolig - http://housingdenmark.com/da/artikler/udlejning-af-bolig/, , samt hvilken form for boligudlejning de personligt kan anbefale.

I de områder vi har kig på, findes der et par steder med boligudlejning og hus udlejning der ser meget gode ud og som har udlejning af bolig. Kæresten og mig vil gerne i omegnen af undertegnedes job og heller ikk for langt fra dér hvor Mogens har job. I det byområde er der dejligt nok passende mulighed for boligudlejning.

Personligt glæder jeg mig virkelig meget til at der er overblik over udlejning af bolig og vi får mere plads. Boligudlejning er noget der fylder ganske meget for tiden og det bli’r fantastisk når vi får styr på hus udlejning. Så imens gravide mig tuller rundt her i ottende måned og forbereder de sidste babysager så planlægger manden de praktiske ting vedr. boligudlejning plus reglerne der gælder for udlejning af bolig.