Benyt en europalle til dine varer, sådan vil du være lovet en enorm holdbarhed

At en europalle kan bære halvandet ton, kan du vente som udgangspunkt. Er din last mere tungtvejende end 1½ T, må du imidlertid ikke afskrive europallen. Tre træpaller giver fx udslag i en vægttolerance på nogenlunde fire og et halvt tons. Du kan nemlig placere mange træpaller ovenpå hinanden og således styrke dine pallers tolerance. Idet EUR-pallerne ligger inde med en lignende bærekraft og derudover, lig europallerne, er naturvenlige, skal det ikke være det, som er grunden til, at du køber europallen og ikke EUR-paller [www.jyskpalleimport.dk/default.asp]. ISPM-15 autoriserede, bliver pallerne begge for eksempel, og dvs., at træpallerne er behandlet med varme og autoriserede efter de gangbare krav. En sådan behandling nedsætter sandsynligheden for, at du ved et uheld kommer til at overbringe smådyr under dække af dine lastvarer.

Af den årsag er der blot en ting at bemærke, og dette er, at du lige meget hvad for nogle paller, du indkøber, kan vide dig helt sikker på at modtage solide paller i høj kvalitet! Pallerne er jo rigtig værdifulde som returpaller, og det vil sige, at du reelt ”lejer” pallerne og ubesværligt kan levere dem tilbage i det sekund, du har brugt dem.

Hvis det kommer til varefragt, kommer der typisk en debat angående hvad for en løsning, der er mest optimal. Hvorimod de andre sværger til luftfragtning, vælger nogle fx skibe af en imponerende størrelse. Gældende for alle og enhver er det imedens, at det uanset selve fragtmetodens art er centralt at købe holdbare paller i fantastisk kvalitet, på hvilke varerne kan stilles undervejs på rejsen. I denne forbindelse fremkommer dette dilemma: Hvad er bedst – EUR-paller eller en europalle…? Det kan som regel være rimelig vanskeligt at vurdere, eftersom EUR-paller faktisk har en del til fælles med en europalle.