Billig neglelak, eight hour cream og ghd fladjern/hh simonsen glattejern står hermed på ønskelisten

Fødselsdagspigen her har arklaret alle ønskerne til min fødselsdag. Jeg håber på eight hour cream, ghd fladjern - http://www.cleanskin.dk/collections/ghd – eller hh simonsen glattejern - http://www.cleanskin.dk/collections/hh-simonsen – og billig neglelak - http://www.cleanskin.dk/collections/neglelak – . Sådan en neglelak skal ikke partout være noget dyrt. Jeg holder af at have mange farver at vælge imellem og jeg ombytter ofte min neglelak, så det skal bare være noget billig neglelak. Jaaah billig neglelak.

Jeg har såå længe haft et godt øje til eight hour cream. Jeg har arvet den sidste rest af svigerinde Idas eight hour cream for nogle måneder siden. Men jeg vil gerne ha’ min personlige eight hour cream. Helst både som håndcreme og så den klassiske eight hour cream, der er god til læber og albuer også.

Når det gælder fladjern, så kan jeg ikk komme frem til, hvorvidt tvivlende mig foretrækker et hh simonsen glattejern eller ghd fladjern. Det må være super enkelt at arbejde med hårglatningen med et ghd fladjern, men det koster stort set dobbelt så meget som et styks hh simonsen glattejern. Mon ikke sandsynligheden er større for at jeg scorer mig et hh simonsen glattejern end et ghd fladjern, hvilket er lige hvad jeg kan bruge. Præcis ligesom jeg nok får flere billig neglelak end hvis jeg ønskede mig dyre mærker. Såvidt jeg har forstået fra pigerne i klassen, så har begge ghd fladjern som hh simonsen glattejern sine fordele.