Bør du investere i plastpaller eller træemballage? Find tips nu

På såvel træemballage i skikkelse af europaller som plastpaller kigges der i det her indlæg. Med henblik på varerne ogtransportmåden selv, er det jo selvsagt ej alle paller, der slår til. Træemballagens helt store gode er, at naturen nyder godt af europaller. Tilmed kan det desuden medtages, at transport med træemballage nedsætter kuldioxidmængden forbundet med varefragt med lidt under 30 procent. Europaller er nemlig meget kostelige som returpaller, fordi de kan benyttes på mange fragter og uden problemer bibeholde kvaliteten.

Plastpaller produceres derimod oftest som engangspaller af den grund, at de ej er så robuste som europallerne. De har samtidig det plus, at plastpaller i modsætning til træemballage ej bliver påvirket af vejrguderne, eftersom dvs., at de beholder den samme vægt og rumfang, lige meget hvad enten der er regnvejr eller skyfri himmel. Plastpallerne består nemlig af sprøjtestøbt plast, som er et hundrede procent genbrugbart. Det er desuden ej nødvendigt, at du tilsidesætter hensyn til naturen, kun på grund af, at du vælger plastpaller. De vejer til gengæld betydeligt mindre, og de er derfor det perfekte valg til luftfragt, hvor der er begrænsninger på den tilladte vægt af gods.

Er det europaller eller plastpaller, der egner sig bedst til dit præcise dit fragtbehov? Den afgørelse er hundrede procent afhængigt af dig selv. I fragtindustrien drejer det sig først og fremmest om at optimere transportvilkårene, så arbejdet både fremskrider så simpelt og bliver overstået hurtigst muligt. At vælge de perfekte paller, bliver derfor også meget betydningsfuldt af den årsag, at de enkelte slags paller har forskellige fordele.