Brugende en korrekt aflæsning af villaens energimåler får du chancen for at få et komplet godt varmeregnskab

En ny energimåler - http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/ – har jeg lige opsat i boligen, hvilket gør det nemmere ved varmeregnskab - http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html – + aflæsning - http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/ – . Elmåleren rummer stor nøjagtighed i målingerne, samt den har flere connection tasks. Boligfornyelse foruden anden renoveringsarbejde omspænder også boligforening, jeg bor i. De typiske locations som toilettet plus køkken & fx forbedrede nedløbsrør, inkluderer renoveringen selvfølgelig. Men også på varmekilder & –aflæsninger, sker der noget.

Idet jeg da er sikker på, at det har været den mest præcise af alle aflæsninger, er undertegnede og formentlig derfor også begejstret for den nye måleinstallation. Boligforeningen vil derudover anvende angivelserne, fordi at regnskabsassistenten udarbejder et kollektivt regnskab for varme der inkluderer en plan over, hvilket beløb alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at punge ud med forud at betale til varmeregnskabet, plus også bliver jeg nødt til at bruge angivelserne til det personlige varmeregnskab. Energimåleren, som jeg fik hængt op i gangen, er en ultralydsmåler. Der er en lang række plusser omkring denne.

Energimåleren har det, der kendes som grænseløs kommunikation. På bestemte tidspunkter skal jeg foretage en aflæsning af måleren i mit hjem. Men, jeg ved det ikke med sikkerhed, idet jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den forrige måler. Men personligt er jeg ej bevidst, i forhold til om den nytilkomne er high tech i en sådan grad, at energiselskabet har mulighed for at udføre en aflæsning af varme fra distance. Under alle omstændigheder må det betragtes som værende centralt at få registreret en nøjagtig aflæsning.