Brugende markiser har du mulighed for at stoppe, at solen varmer din stue op hver dag

Et arbejde, som har krævet, at jeg har startet sent på dagen dog derfor knoklet størstedelen af aftenen, har jeg hyppigt fundet. Ofte har jeg også haft nattevagt, så jeg først endte hen ad morgenen. At jeg kan sove tungt, selvom der er sollys uden for, føles derfor rigtig vigtigt. Desværre havde jeg i starten ganske svært med at falde til ro, bare der var en lille bitte sol, samt jeg vågnede hyppigt ved solopgang, tilmed selvom jeg næsten lige var faldet i søvn. At jeg virkede træt det meste af dagen og at jeg virkede langsom og derfor ej kunne klare mine opgaver specielt acceptabelt, havde denne manglende nattesøvn som resultat.

Den løsning, jeg efterfølgende fandt, virker faktisk så let, at det virker rigtig mærkeligt at jeg ej kom frem til det noget før – rullegardiner. Nogle optimale markiser til mørklægning, der var i stand til at udeslutte alt dagslys fra min lejlighed, også hvis solen lyser direkte på ruden, anskaffede jeg mig. Man skal selvfølgelig forsøge at opsætte den type af markiser helt tæt, sådan at der ej kommer store huller imellem din mørklægning plus ruden, så meget dagslys bliver i stand til at komme indenfor. I en del varierende mønstre og tilmed med motor plus ur, kan man få rullegardiner. Således vil du nemt både opnå en ordentlig nats søvn & et mere æstetisk værelse, når du køber markiser, som du er hundrede% fornøjet med.