Da min afdeling havde problemer med manglende arbejdskraft, hyrede virksomheden hurtigt en scrum master

Jeg fik for kort tid siden erfaret, at man godt kan erhverve anden viden trods alt, på trods af, at jeg har været chef i mange år, samt af den årsag er meget kompetent såvel som succesrig. At hyre de bedste medarbejdere derude, samt personligt møde en bestemt kandidat inden her blev skrevet under på en ansættelseskontrakt, har jeg så længe jeg husker sørget for. Jeg har for det meste ønsket at være på god fod med alle mine ansatte plus kunne alle ved fornavn, uanset hvor stor mit selskab vokser sig. At der kan være andre løsninger, som føles bedre i en svær økonomisk tid, hvor det er problematisk at have arbejde nok til samtlige medarbejdere, fik jeg dog for kort tid siden fundet ud af.

Jeg kunne ej ansætte IT konsulenter fast, så jeg prøvede på grund af dette at hyre en IT konsulent {http://www.prodata.dk/} fra et konsulenthus. Kompetente såvel som gode IT konsulenter, som bare er til stede i firmaet i den periode, der er brug for dem, bliver man sådan i stand til at ansætte. Det bliver egentlig muligt at ansætte nøjagtig den ekspert, man får brug for, så i det tilfælde at du i perioder for eksempel får brug for IT konsulenter, er du ej tvunget til at hyre 1 fast, som du så ej rigtig får brug for om et år. Du slipper for adskillige ansættelsessamtaler plus behøver ikke bruge en masse tid: i stedet for ender du med den erfarenhed, du skal bruge, lige når du savner den.