Da mit kontor kom i vanskeligheder angående manglende medarbejdertilslutning, hyrede vi hurtigt en scrum master

At man faktisk kan erhverve ny viden alligevel, fik jeg nyssens opdaget, selvom jeg har været i branchen i utallige sæsoner, & på grund af dette føler mig temmelig dygtig såvel som anerkendt. At ansætte de dygtigste folk i landet, samt selv træffe en bestemt person førend en beslutning blev truffet, har jeg altid sørget for. At besidde et godt forhold til samtlige af mine kollegaer og vide alles navne, lige meget hvor stor min afdeling vokser sig, har jeg for det meste ønsket. At her bør forekomme anderledes valg, der føles mere fornuftige i dagens samfund, i hvilken det bliver problematisk at beskæftige samtlige ansatte, fik jeg alligevel snart fundet ud af.

Jeg kunne ikke ansætte en IT konsulent på fuldtid, så jeg prøvede på grund af dette at bruge IT konsulenter fra et konsulent firma. Professionelle såvel som pålidelige folk, som bare kommer i firmaet i den periode, der er brug for dem, bliver man på denne måde i stand til at finde. Så hvis du i perioder fx skal anvende en scrum master, skal du ikke fuldtidsansætte nogen, som du egentlig ej rigtig har noget arbejde til om et år, for det er faktisk en mulighed at finde helt den ekspert, man får behov for. Du undviger flere jobmøder samt skal ej anvende en masse tid – i stedet for får du den kompetence, du skal bruge, præcis når du har behov for den.