De moderne tilbud offererer akkurat nu ovenud meget efterskole motion.

Mit ophold på efterskole var det mest perfekte år i hele min levetid! Alle eleverne vil således anbefale et efterskole ophold til alle, der skulle være interesseret. Jeg tilbragte et fortrinligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg lærte mange nye veninder at kende. Det er kammerater, som jeg til denne dato stadig tager på cafe med, nogle gange om måneden. Det er bonkammerater, som jeg ik ville være i stand til at klare mig uden. I tillæg til nye bekendtskaber fik jeg som bonus også boostet min selvtillid igennem mit efterskole år. Dét har sin forklaring i al den efterskole motion, jeg deltog i! Hver søndag var der for samtlige studerende på skolen arrangeret en eller anden type efterskole motion, & det var det bedste! I de lune måneder tog det udgangspunkt uden døre, hvilket havde som følgevirkning, at efterskole eleverne samtidig med motion, fik meget skøn luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en helsebringende efterskole kost og motion var der som just forklaret også masser af. Eleverne skønnede på opholdet på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i overjordisk form, & formen har fulgt mig som et voksent menneske. & det er jeg fantastisk taknemmelig for!

Alle ved, at der er mange unge i teenage-alderen, som påtænker at tage på et efterskole ophold, og jeg kan kun sige god for et år på efterskole. Specielt, såfremt man ikke er tosset med bevægelse, kan efterskole motion vise sig at være en stille indføring i motionens verden. Der findes naturligvis nok ubevidste tankemønstre vedr., at efterskole kost og motion tit bliver efterladt til fordel for andre ting, men det er ik’ hvad jeg har oplevet. Mange forældre er bevidst om, at hver og en efterskole kæmper for at offerere det mest positive for efterskolens bosiddende elever. Derfor er de ansvarshavende hyppigt fantastisk optaget af at kunne tilbyde både skøn efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan klare mosten. Så min varmeste opfordring til alle Jer derude på internettet er; ta’ afsted! Ta’ en chance, & tag et år på efterskole, dét vil absolut ingen på ingen måde komme til at begræde! Tværtom vil du kunne se tilbage på dit efterskole ophold med positive tanker…