De uelegante perleveninder vil se at komme ud for at købe hhv. glas til iphone 5s og panserglas til iphone 4s

For en uges tid siden var undertegnede så ugraciøs ud af hånden at tabe mobilen. Selvsagt smadrede glasset – undertegnede er jo verdens mest fummelfingrede. Et par dage går jeg og overvejer at få repareret smartphonen og anskaffe fint og nyt panserglas til iphone 5s eller måske sådan noget billigere glas til iphone 5 - pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s – .

For to dage siden kimede min slyngveninde Christina så med næsten tårer i øjnene. Konen har netop totalskadet sin smartphone, og hun formåede akurat ringe til mig gennem den totalskadede glas. For dælen hvor er min veninde og jeg uelegante .

Den vilde eftersøgning på skærmbeskyttelse til iphone 4 samt panserglas til iphone

Derfor internetsøger hende og jeg i øjeblikket begge to af sted på skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s - pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s – . Flere virksomheder har opnået gode google-anbefalinger og som indkræver meget fair betaling. perleveninden og mig kan sandelig ikke leve uden skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5, og derfor er det bare med at vælge hurtigst muligt.

Jeg vil mene at vi træffer et valg om glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s plus panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 en af de næste dage og snakker med forretningen. Når vi kommer med vores mobiler får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, i mens hende og jeg venter.

Mon I har erfaringer med at få repareret panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4? Eller er vi helt enkelt Århus’ mest uheldige? Ingen af mine øvrige venner har ødelagt nogen af ting eller tøj, så de har overhovedet ikk nogen viden om ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Så dem kan vi ikke gå til.