Der er utallige par, der har god erfaring med, hvad en penispumpe kan udrette af mirakler!

Vores travle liv er ik’ kompatibelt med kæreste forholdet. Vi har alt for travlt med at have travlt til, at der er tid til erotik når hverdagen indtræder. & som en konsekvens af det standpunkt er der ovenud mange forhold, som ik’ ”klarer sig igennem vinteren”. Jeg er fuldt ud overbevist om, at den mest nemme løsning er kærtegn og kys. At man tager sig tid til at være sammen som par. Jeg leger af den årsag med tanken om at søsætte en butik, der skal tilbyde varer som for eks. we vibe [http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html], en penispumpe [http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html] samt tenga [http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html]. Mit ønske er, at varer som eks. we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe mange par til at genfinde gløden, & dermed forbygge, at de splitter op. For jeg føler inderligt, at det er så gennemgående depressivt, at skilsmisse antallet er så høj nu om stunder. Jeg er romantiker og tror på ”the one and only”. Og hvis we vibe, en penispumpe samt tenga kan bidrage til, at ægtepar forbliver sammen vil jeg være så virkelig lykkelig!

Jeg har selv været i et ægteskab i rigtig mange år. Så jeg forstår udmærket at man føler, at forelskelsen fordufter og hverdagens trummerum tager over. Men jeg er også overbevist om, at man som par aktivt kan arbejde for at bringe kærtegnene tilbage. Dét kan man blandt andet gøre ved brug af sexlegetøj såsom we vibe, en penispumpe og tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er udelukkende få eks. på sex legetøj, der findes et hav af forskellige varer! Det mest betydningsfulde er, at man som par investerer i præcis dét, man føler passer bedst til en. Mit ønske er at udsmykke min butik sådan, at besøget i sig selv er en oplevelse! Min ide er, at man kan tage på visit sammen i min forretning, & nyde en aften sammen som par. Denne oplevelse skal på den måde være med til at bringe det pågældende par tættere sammen. For jeg mener helt bestemt at sådan nogle par oplevelser er yderst altafgørende.