Det bør være svært at få overblik over alle de nye clearomizer botten brännare typer: vores selskab hjælper gerne

At jeg aldrig nogensinde vil benytte almindelige smøger igen, kan jeg ærlig talt berette, for jeg har været fast bruger af e-cigs i to år nu. Brugende e-cigs får jeg alligevel følelsen af at ryge: samt jeg kan endda bruge den indenfor på min arbejdsplads eller til fester, mens jeg undgår at være til gene for andre. Jeg mangler helt sikkert ikke at stinke af røg hver dag, eller at se mine tænder blive stadig mere gule med tiden. Jeg er stadig afhængig af nikotin, dog af den grund at ejuice fås indeholdende varierende koncentrationer af nikotin, vil jeg snidlt skære ned efterhånden.

Jeg har besluttet at anvende en ordentlig Kanger MODS , http://www.e-bloss.se/kanger/mods/, i min e-cigaret, der accentuerer smagen af min evæske & skaber helt den mængde damp, jeg elsker. En clearomizer botten brännare , http://www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere–botten-brannare/, , der sørger for, at her altid er evæske ved vægen, har jeg dertil købt – på den måde undviger jeg den klamme, forbrændte følelse. Jeg fik langt om længe bestemt mig for at købe Kanger MODS efter at have prøvet en del forskellige mærker. Det er uden tvivl op til individuel smag plus behag, men det bliver nemlig præcis det, som gør ecigaretter så unikke – du kan bygge din elcig ud af en del varierende dele så som clearomizer botten brännare og Kanger MODS, indtil du har kreeret helt den oplevelse, som passer til dine behov.