Det er mega vidunderligt at tage på kurser i højskole fotografi plus højskole skuespil

Allerede på onsdag har jeg gået på min højskole i fire uger på min højskole, – jeg er meget vild med den nye højskole. Undertegnede er helt henført over mit forløb med fokus på højskole fotografi [http://odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi/] plus højskole skuespil [http://odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil/]. Moi har tøvet omkring, om jeg sku’ beslutte mig for et ordentligt studium som f.eks uddannelsen til ingeniør, eller såfremt jeg skal hoppe ud på dybt vand og iværksætte drømmene om at blive skuespiller eller fotograf. Når man grubler over det er højskole skuespil & højskole fotografi en evident udsigt til at afprøve det, hvorvidt jeg har evner og brænder nok for uddannelsen for det og har evnerne.

I dag har jeg gået på højskole-opholdet med højskole skuespil & højskole fotografi noget tid & højskoleopholdet virker simpelthen så lækkert. Det er næsten lidt forvirrende i forhold til dét at jeg skal beslutte mig, da undertegnede elsker såvel højskole fotografi + højskole skuespil – samtlige fag er super værdifulde. Jeg er sandsynligvis mest til højskole fotografi, for der kan begejstrede jeg mærkeópleve at jeg rykker og modtager ros og anerkendelse for mine billeder. Men jeg er desuden glad for at lære højskole skuespil og prøve mig selv af.

Ubeslutsomme jeg har fået anbefalet at afprøve højskole fotografi samt højskole skuespil af min barndomsveninde, efter at jeg har tusset rundt og nørklet med mine drømme for fremtiden hen over nogle måneder. Carla-Rosa er selv på højskoleophold med højskole fotografi, og hun er i dag optaget på et styk fotografskole. Det er så vildt gået. Desuden har jeg lige for nogle dage siden snakket med en vens ven, der har fået tilbudt plads på skuespiller-skolen som følge af en gang privatundervisning & højskole skuespil. Det gør mig fuld af håb.