Dine børn stræber efter tøj til børn fra Noa Noa Miniature.

Det postmoderne menneske opfatter dets afkom som en part af deres livsbane. Det vigtigste livsforløb i dag er selviscenesættelsen. Det kræves, at os alle skal gå i det smarteste antræk, og det må vores afkom også. Konsekvensen af det beskrevne er, at vi de seneste måneder har oplevet en ustoppelig bevægelse af designer børnetøjsmærker, som f.eks. Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun - www.smaahjerter.dk/boernetoej/ovitar_1970.html, , Milibe - www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html, , Mini Rodini, Bobo Choses - www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html, , Noa Noa Miniature.

Børnene iklædes den slags beklædningsstykker, og kommer tit til at ligne ikke fuldvoksne voksne. Der er ikke mange, som funderer over i den forbindelse, at den type tøj, ofte ej er kreeret til at hoppe i vandpyter i.

Derfor forårsager det, at børnene sanser, at det tøj, de iklædes ik er karakteristisk skønt at gynge i. Ydermere hører jeg ofte far ytre: Elskede lille afkom, du bærer beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, plus Noa Noa Miniature, derfor: nej du kan generelt ikke klatre i træer…

Følgen af de fortalte situationer er, at flere stiller emnet om, hvor vidt mor og far har deres børns bedste på sinde, når de vælger børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, plus Noa Noa Miniature. For måske er de små pus egentlig uinteresseret i mærkevaretøj, indtil de runder en vis livsfase, vel og mærke. Og det er thi flere kan tænke dén tanke, at de små pus i tiltalende format er blevet tingeltangel, hvormed forældre attrår at beholde et ry ud mod verden, der maler et billede af dem som fuldendte forældre med upåklagelige børn.

Størstedelen har en mani for at konfrontere verden bærende på en bestemt facade. Og det er derfor ikke til udenforstående, vi åbner op for de nære problemstillinger med hensyn til personale vanskeligheder. Enddog kan det ende med at være omstridt, når afkom uden deres vilje drages ind i i ovenstående skuespil. Og det gør de små pus, når de i føres chikt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature, bare for at kontribuere til mor og fars teater. Rollingerne må have lov til at eksistere som rollinger. & det skal børnene så længe, at det er en eventualitet. Så man kan plædere for, at det er konstruktivt at slippe udenom, i så lang tid, som det er en mulighed, at iklæde rollinger lækre børnetøjsbrands som Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, der får rollingerne til at se ud som små voksne. Opvæksten er en sorgløs tid, & det skal afkommet få lov til at nyde, før voksenlivets virkeligheder kommer tæt på.