Dit teaterstykke kan helt sikkert blive en succes ved hjælp af ordentlig sminke samt gode kostumer

Flere ting, du bliver tvunget til at få ordnet, er der helt sikkert, når man vil arrangere et skuespil. Selvfølgelig skal du være sikker på at manus virker tilfredsstillende og opsøge et par gode skuespillere, der har evnerne til at skabe liv i dramaforestillingen, men i det tilfælde at her skal komme magi i teatershowet, bør scenen & kostumer synes gode. Der er næppe grund til, at du forsøger at overbevise tilskuerne om, at de sidder i et prægtigt palads eller en frodig urskov, når du ej har opsat tårne eller træer rundt om scenen. At både sminke plus parykker virker i orden, samt at de eksisterende masker ej ser ud som et eller andet købt i Fætter BR, bliver du i tillæg til dette nødt til at garantere.

Sminke bør være appliceret smukt og parykker skal helst være så naturlige, at man ikke med det samme lægger mærke til at de er på. Fordi almindelig sminke ej hver gang laves stærk eller holdbar nok, skal sminke til teaterforestillinger faktisk blive specialkøbt. Så de kan gøre børnene bange, er masker nødt til at virke skræmmende, & de bør være nemme at arbejde med.

Kostumer kan måske synes sværere at få fat i, på grund af at man ofte besidder en hel nøjagtig idé om, hvordan kostumerne er nødsaget til at se ud. Heldigt nok findes her en del veluddannede mennesker, der kan fremstille kostumer til lige præcis din teaterforestilling. Egentlig er den optimale udvej nu at spørge en skuespils specialist, så du får muligheden for at tildeles den helt rigtige sminke & effektive parykker til din forestilling.