Dyrlægevagten Nordsjælland indeholder en hestepraksis samt udbyder ydermere også sterilisation kat

Så længe, som jeg er i stand til at huske været sindssygt fascineret af alle typer af dyr, hvorfor jeg både har heste, katte og hunde. Det er på den anden side ikke alene lutter lagkage, idet der sommetider tilmed også kommer ulyksalige ting, som må klares – for eksempel sterilisation hund.

Som følge af en kastration kat er min Nutte ikke sig selv, og af den årsag skal han plejes med udsøgt kattefoder. Jeg synes nemlig, at det er virkeligt synd, og af den årsag ønsker jeg at fornøje mine dyr med en beskeden himmerigsmundfuld, ovenpå at de har været igennem noget så rædselsfuldt.

Vallakken har ligeledes hyppigt problemer, om end den naturligvis ikke oplever sterilisation hund. Den kommer fx jævnligt på besøg hos hestedyrlæge Nordsjælland, & det bryder den sig helt sikkert ej om!

Hestedyrlæge Nordsjælland er heldigvis enormt rutineret, men af den grund er det nemlig alligevel ej rart. Ovenpå en visit hos hestedyrlæge Nordsjælland skal jeg derfor som regel af sted og handle en smule indbydende til mine kæledyr. Det er jo her, hestepraksissen er, men det er også der, der foretages kastration kat…

Sådanne hændelser er man desværre nødt til at acceptere, når man er dyreven, og det er ej noget stort problem. Jeg forguder jo dyrene, og i bund og grund tænker jeg ligeledes, at det er lækkert, de gange jeg endelig får lov til at indhandle en bid ekstra delikat hundefoder til de små puslinger. Det gør mig bare så velfornøjet at være vidende om, at de modtager noget appetitvækkende, som de helt sikkert kan elske! På en normal hverdag giver jeg dem naturligvis ligeledes udsøgt foder – men det er nu engang noget helt luksuriøst, såfremt de får serveret en lækker delikatesse…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>