Efter lang tid har kæreste & jeg overskud til tagrens, tagmaling og hulmursisolering

Endelig skal manden + jeg starte meden omgang med kig på tagmaling, tagrens og hulmursisolering. Hen over noget tid har vi samlet penge sammen, og med det som udgangspunkt har ham og jeg idag råd til at hjælpe villaen en brugbar godgørende håndværkerhånd. Snart er det 3 år siden mig & kæresten flyttede ind sammen sammen vores to piger. Nu er vores børn blevet store og selvhjulpne, og derfor skal vi i gang med tagrens, tagmaling og hulmursisolering, og vores hus trænger.

Hulmursisolering kan lyde som det største forehavende, hvor der skal rives ned og være håndværkere i evigheder. Men jeg har fundet ud af, at hulmursisolering gud ske lov er ret meget mere bekvemt end jeg og kæresten regnede med. Ved hulmursisolering borer man ud ved fugerne og får materiale til isolering den vej ind .

Taget på huset er kedeligt med en mærkværdig lysebrun kulør. At man ku’ udrette mirakler med tagmaling og tagrens, havde ingen som helst ide om, før end en arbejdskollega talte Marius om det tip. Tagmaling kan give det koksgrå eller sorte tag, som vil gøre vores hus viiiildt fortræffeligt. Og så med et styk tagrens inden malingen, så bliver tagstenene pænt som tidligere. For det fejler egentligt ingenting, så en smule tagrens og tagmaling kan forbedre meget.