Efterskole håndbold, de aller bedste gangvenner

Lille jeg har læst på håndbold efterskole nær Nakskov i ca. 3 uger. Og efterskolen bare overtrumfer alt jeg havde regnet med. Jeg var temmelig forvirret ved tanken om, om jeg ville kunne lide at bo på håndboldefterskole. Jeg tog af sted og følte mig lidt genert. Men vi alle har det præcis på samme måde. Min værelsesmakker Ara spiller ligesom mig efterskole håndbold, så hende og jeg kan tage af sted sammen. Det var fedt i starten. Nu har jeg især blevet på fornavn med dem, der ligesom jeg selv træner på håndboldefterskole linjen. Skolen har over 140 drenge og piger , så jeg kan altså ik’ finde rundt i navne på hver eneste endnu.

Min hverdag på håndbold efterskolen

På håndbold efterskole er samtlige tiiidligt op .. for at ud at løbe Uf! Jeg er vant til at få kornflakes med dundynen i langsom stil. Derefter er der luksus morgenmad. Derefter går vi til normal undervisning. En del af eftermiddagen udøver jeg efterskole håndbold. Alle af os fra håndbold efterskole plus de øvrige sports linjer indtager middagsmad klokken 18. Når vi har spist skal samtlige elever slappe af på værelserne i en times tid. Det er i grunden temmelig lækkert at være tvunget til en time, hvor man ved at samtlige elever laver lektier. Karina og jeg aner ikke, hvornår lektierne ellers skulle blive fixet. Størstedelen af vores dag går vi til undervisning eller træner efterskole håndbold – og derudover sker der ofte underholdning. Folk på gangen viser dias, vi holder føds’dag for én på gangen, vi spiller RoboRally, slapper af til masser af film, øver lanche og så har en af de kloge frembragt en quiz. Lektietiden er stort set det eneste tidspunkt, hvor folk slapper og laver lektier og er alene.

Vil du vide mere om Halstedhus Efterskole ? Så check deres site ud