Ellevild med karnevalskostumer. Overstadighed over forestillingen angående karneval i aalborg med karnevalskostume

Karneval i Aalborg [dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228] – kan I se det for jer?. Jeg & pigerne iklædt glitrende, fine karnevalskostumer og derefter virkelig more os og danse noget samba. Min veninde kender faktisk én, som at der øver i at danse samba til karneval i Aalborg i et lækkert karnevalskostume. Det kunne være fedt at tage til Aalborg og se, hvor god pigen er blevet. Jeg vil da med.

Moi vil virkelig gerne til karneval i Aalborg iklædt karnevalskostume fjer og glimmer. Jeg har en stor kærlighed til gang i byen og karnevalskostumer. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg er et kæmpe gilde og med mange deltagere. Har I opsøgt karneval i Aalborg i karnevalskostumer og fjer? Det lyder så sjovt?

De sidste 2 år har sambaglade mig været til fælledparkens karneval, men jeg hørte, at karneval i Aalborg er meget større. Og ind imellem har det været en smule tamt i Kbh, hvor absolut de færreste var iklædt karnevalskostumer. Så jeg har lokket Amalie og Emma til at drøne af sted til karneval i Aalborg iført karnevalskostume, glimmer/glitter og fjer. Jeg glæder mig allerede.