En billig fodbold efterskole er ikke særlig vanskelig at opstøve…

Til september skal min herlige datter på fodbold efterskole , http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold, . Vi synes alle, at det er formidabelt, men jeg må da helt ærligt sige, at det også bliver meget anderledes. Hun er 1. afkom, som ”rejser fra” familien, & vi skal af den grund forlige os med at der er en mindre i hjemme hos os… Det har siden barnsben været hendes ovenud store ønske at blive indskrevet på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun spiller fodbold… Hun tænker at kunne blive dygtigere ved at spille meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med et ønske om at blive betalt fodboldspiller… Vi har af den grund valgt hendes kommende skole ud fra dét kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne offerere rigtig meget efterskole fodbold…! Efter flere timers undersøgelser, & mange besøg på forsk. efterskoler, fandt vi frem til en ovenud kompetent fodboldefterskole!

Tilbage da vi tog vores valg følte vi, at der var virkelig lang tid til! & nu er der pludseligt ik mange uger til, at hun for et lille år skal bo et andet sted end hjemme. Så vi alle sammen har jo når alt kommer til alt haft en del tid til at vænne os til virkeligheden, men jeg syntes altså stadigvæk, at det kommer til at være mærkværdigt ik´ at kunne kysse hende godnat. Men på samme tid er jeg jo bestemt enormt lyksaglig på hendes vegne, jeg er slet ikke i tvivl om, at hun kommer til at få et super fedt ophold på fodbold efterskole! Jeg gik faktisk selv på en fodboldefterskole, da jeg var på hendes alder, & jeg havde et super duper efterskoleophold… Mit ophold på fodbold efterskole er egentlig et år, jeg hyppigt mindes! Så jeg arbejder ofte på at huske min datter på, at hun skal være bevidst om at nyde det, imens hun er der, for før hun aner, er året omme… Jeg husker i hvert fald, at jeg syntes, at mit år gik meget hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sin fodbold seriøst, så selvfølgelig skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Men samtidig skal hun huske at hellige sig det det sociale samvær også!