En god kristen efterskole er det mest fornuftige grundlag til din individuelle udfoldelse

Dengang jeg gik ud af 10. klasse, virkede det slet ikke som om, at jeg skulle være parat til gymnasiet. Jeg vidste bestemt ikke, hvad for en vej, jeg ønskede at vælge, eller hvilke områder jeg faktisk kunne være god indenfor. En kfum efterskole - http://blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/skolekredsen/ – – faktisk var det min far, som udtænkte den ultimative løsning. En sådan kristen efterskole - http://blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/vaerdier/ – hjalp ham i sandhed temmelig meget, da han selv havde befundet sig i samme situation, som mig, dengang han blev færdig med 9. klasse.

At udforske de åndelige overvejelser i tilværelsen, sammen med adskillige unge, der har de samme problemer, vil man brugende en kfum efterskole. Find din efterskole - http://blaakilde-efterskole.dk/elever/find-din-efterskole/ – , samt du får mulighed for at udleve dine styrker & få venskaber, der aldrig ender. En kristen efterskole på Fyn søgte jeg ind på, plus her havde vi et fastlagt skema hver eneste dag, med sund frokost & motion. En af de væsentligste idéer på efterskolen blev uden diskussion samarbejde, plus af den årsag har jeg lært at arbejde fælles & tage åbent imod nye fremgangsmåder. På en kfum efterskole bliver her derudover plads til enhver: ingen føler sig udenfor, og alle går derfra havende stærke kammeratskaber såvel som et nyt syn på livet.

Min bedste vejledning må være: find din efterskole, det kommer til at være et år, du aldrig nogensinde fortryder.