En havetrampolin til min datter

Her forleden dag anskaffede jeg en havetrampolin til min datter, af den årsag at hun fyldte tretten år. Hun går til springgymnastik, og hun har længe gerne villet have en trampolin, og pga. at hun ønskede sig den så meget, har jeg brugt penge på den til hende. Hvad gør du ej for at gøre dine børn glade?

Der fandtes trampoliner i mange divergerende størrelser, og jeg erhvervede den største størrelse havetrampolin, som butikken havde, så min datter kan øve spring på den. Sådan en havetrampolin, som den jeg spenderede penge på, koster ret meget, men jeg har sparet op til hendes gave i lang tid, så jeg havde gudskelov råd til den. Dog skulle jeg give mere for at få en havetrampolin med et net på, men det gjorde jeg gerne, sådan så min datter ej falder af og kommer til skade. Det er uansvarligt at anskaffe trampoliner uden et sikkerhedsnet til specielt små børn, synes jeg. Særdeles henrykt over at have fået en trampolin er min datter. Faktisk hopper hun såvel som øver spring til gymnastik på trampolinen hver dag. Hun har tillige haft adskillige venner og veninder på besøg, som har hoppet på trampolinen, og de har det utrolig sjovt sammen, idet de hopper. Jeg synes helt klart, at trampolinen er alle pengene værd, så jeg vil gerne foreslå en trampolin til andre fædre foruden mødre, der har børn, som godt kunne tænke sig en havetrampolin.