En ny dildo til mig samt andet sexlegetøj

Mere erotik i forholdet kunne min kæreste og mig godt tænke os, og derfor har vi kigget sammen i en forretning med sexlegetøj for at erhverve nogle forskellige ting, eksempelvis en ny dildo, der kan være en hjælp til at få gang i vores sexliv igen. Ikke ret tit har vi sex, og når vi langt om længe har det, så føles det lidt kedeligt, så nu forsøger vi at bruge sexlegetøj, så vi kan få sexlysten igen. Det sexlegetøj, vi besad forinden, var kun en dildo, der ikke en gang virkede mere. Min fyr har haft virkelig travlt på arbejdet, så sexlivet er ej ligesom før, selvom at han elsker erotik. Faktisk har han altid, så vidt jeg husker, været glad for forspil, og han nyder at se mig masturbere med en dildo, idet vi er ved at gå i gang med at have sex.

Min kæreste og mig var inde i forretningen, som havde sexlegetøj samt anden erotik den anden dag, og der spenderede vi penge på en masse divergerende ting og sager. Vi anskaffede noget til mig, som blandt andet en dildo, plus ting til ham, samt ting, vi begge to kan nyde. Det var temmelig sexet at se på sexlegetøj med min fyr, og vi fik egentlig lyst til med det samme at gå hjem og have sex.

Og vil I vide noget? Det gjorde vi.