En påhængsmotor til speed-både er for øjeblikket ekstrem efterstræbte!

Min bedste mand er sin egen chef, og jeg tænker på, hvorvidt jeg vil følge i hans fordspor. Han ejer egen butik, & forhandler tilbehør til både, som f.eks motorer. For øjeblikket er afhændelsen af en anderledes påhængsmotor » http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i hastig stigning. Vi alle har set ham være stresset, så jeg er vidende om, hvor meget dét betinger at blive sin egen boss. Når ens hverdagsliv er kendetegnet ved den selvstyrende livsform, er der ej et klart gærde mellem job & fritid, hvilket skyldes, at grænseskellene mellem dem fortoner sig. Det betyder, at man ingenlunde har tid væk fra jobbet, fordi man kontinuerligt vil tage arbejdet med sig, også når man går hjem. & det er en problematik, som gør mig forvirret, og bevirker, at jeg endnu engang tænker over mine handlingsplaner for fremtiden. For vores liv er for kort til at være så stresset, sådan at livet kun passerer forbi!

Jeg har på samme vis visse usikkerheder ved, at jeg slet ik har fundet min interesse. Min mand er glad for joller, & for hvilken smart påhængsmotor, der er kommet frem. Jeg er overhovedet ik interesseret i, om en påhængsmotor er af en ny model eller det modsatte. Min mand fremfører jævnligt fortællinger vedrørende den & den påhængsmotor, og jeg kan registrere, at han elsker det pågældende tema. Og afslutningsvis må det just beskrevne være dét vigtigste her i livet: at lokalisere, hvad du ikke kan leve uden, og dernæst sørge for, at du har chancen for at være beskæftiget med det lige så længe du lever. Mange er af den opfattelse i hvert fald, at fryden bliver allemandseje, ligeså snart, at man accepterer de just beskrevne tip…