En travl hverdag, venindehygge + kursus i personlig planlægning og effektivitet

Mon et par stykker af jer har gode erfaringer med et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? I de her dage er småstressede mig virkelig travl på grund af arbejde, blog og at få tid til at se venner. Måske endvidere en smule for busy. For jeg kan føle at uopmærksomme mig taber mit overblik, er dårlig til at prioritere hvad jeg helst vil spendere mine vågne timer på og på samme tid falder i en tidsrøver på Instagram og Facebook. Det er så vidt jeg ved temmelig udbredt. Jeg havde derimod never skænket det en tanke, at jeg ku’ det er noget, man kan ændre på inden jeg hørte om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er da en god idé for moi medt være på sådan et kursus i personlig planlægning.

Med min travle veninde Jasmin har jeg sandelig meldt mig til et kursus i personlig planlægning og effektivitet i forgårs. Begge to skal vi blive kyndige i at vælge prioriteringer og skelne mellem hvilke ting som er nødvendigt, og hvilke ting der ikke er andet end tidsrøvere. Så godt det bliver at blive klogere på personlig planlægning – såvel når jeg er på job og i min fritid.

Personlig planlægning og effektivitet har ikk været et emne, moi har taget mig tid til. Men ved eftertanke syner det som om, at det er fin tid brugt på at høre om personlig planlægning med mulighed for at være skarpere.