Er der mennesker på denne klode, der føler, at rensning af tag er et dejligt arbejde…

Jeg har brugt utroligt mange formiddage på at søge på; rensning af fliser (alge-stop.dk/rensning-af-fliser) og rensning af terrasse (alge-stop.dk/behandling-og-rensning-af-terrasser) og får hits på mange gesjæfter. Men hvilket skal jeg tage? Per tænker, at vi på egen hånd kan udføre rensning af tag (alge-stop.dk/rensning-af-tag), men jeg magter det sørme ikke. Det ville være skønt, hvis han så bare klarede det selv, men han er ret meget nøjeregnende og tænker ikke, at jeg kan smide jeg-er-kvinde-og-skal-ikke-kortet og lade manden stå for det handy arbejde. Min mand er ikke sådan en mand, der ordner min tohjulede for mig. Næh, den slags må jeg skam selv fedte med. Derimod regner han så ikke med at jeg vasker og stryger hans tøj, så det er måske redeligt nok. Men han får mig ikke til at kaste mig ud i rensning af tag eller rensning af terrasse. Projektet med rensning af terrasse og rensning af fliser står jeg fast på, at manden og jeg køber os fra.