Er det smartest at tage på udkig efter et huntonit eller et pergo gulv til min families hjem?

Jeg erindrer hyppigt de mange gange jeg drog med min farfar i koncept-butikker, hvor de offerede f.eks. et såkaldt pergo gulv eller et termotag - http://traekoeb24.dk/catalog/termotag.php, , eller de innovative plushegn, som mange finder herlige, eller et specielt slags huntonit - http://traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php, gulv, eller trapezplader - http://traekoeb24.dk/catalog/trapezplader.php, . Han efterstræbte at bruge utallige formiddage i disse centre. Jeg til gengæld, kunne finde på adskillige andre ture, jeg bestemt hellere ville bruge min tid på. Men så alligevel værdsatte jeg at befinde mig i hans selskab. Han og jeg kunne gennembehandle de mest forskellige temaer, og dét værdsatte jeg fantastisk meget. Sådan som jeg kendte ham, var han en lidenskabelig gør-det-selv-mand, og han kunne lide at udvide sin kundskab, & være på udkig efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores køkken, eller også var han optaget af et plus hegn til haven, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med at han også lige undersøgte holdbarheden på brune huntonit planker…

Det er bestemt ingen løgnhistorie at ytre, at han og jeg var i hinandens selskab i enormt mange formiddage i alle de nyligt etablerede centre. Og af den årsag er det noget af det, jeg erindrer med størst tydelighed fra min tid som bitte rolling. Jeg har adskillige gange overvejet, hvad det skyldtes, at han ej fik job inden for hans passion. Han kunne for eksempel have etableret sin egen forretning med salg af f.eks. et moderne pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit trægulve, og trapezplader. Men retfærdigvis skal det ytres, at han var opslugt af sit arbejde i B&W, på en og samme tid med at han prioriterede alle sine fikserier i hjemmet. Jeg har den holdning, at han oplevede en herlig rus af lykke, så snart han spenderede tid på disse projekter. Han var en skøn herre, & derfor havde vi også alle de adskillige rare eftermiddage. Også selvom, at jeg ik interesserede mig for eksempelvis en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder eller trapezplader. Jeg fulgtes med ham til alle disse butikker, og hørte på ham berette om sit liv, fordi jeg var fascineret af ham.