Er du forelsket i vitaminrig efterskole kost og motion, som er et must for helbreddet, så ta på efterskole!

Jeg tænker tilbage på mit ophold på efterskole med fortrinlig lyksaglighed. Alle eleverne vil ergo anbefale et efterskole ophold til hver og en, der skulle være interesseret. Jeg havde et begivenhedsrigt år på efterskole, hvor jeg endelig lærte at styre min tilbageholdenhed. Det er kammerater, som jeg også som voksen ses med, nogle gange om måneden. Det er dejlige perlevenner, som jeg ik ville være foruden. Udover nye perlevenner fik jeg endda også meget mere selvtillid igennem mit efterskole ophold. Det skyldtes al den efterskole motion, jeg fik foræret! Hver mandag var der for samtlige efterskole elever planlagt en eller anden type efterskole motion, og dét var fortrinligt! I de knap så kolde måneder tog det udgangspunkt uden døre, hvilket resulterede i, at eleverne samtidig med motionsdelen, fik utroligt meget frisk luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en sund efterskole kost og motion var der som allereve nævnt også masser af. Alle efterskoleeleverne elskede dannelsesrejsen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en eventyrlig form, & formen har fulgt mig som en voksen kvinde. Og efterskoleopholdet er jeg absolut taknemmelig for.

Jeg er vidende om, at der er ovenud mange piger og drenge, der tænker på at tage på et efterskole ophold, og jeg kan ærligt talt sige god for det. Specielt, såfremt man ej er tosset med bevægelse, kan efterskole motion vise sig at være en rolig begyndelse. Der eksisterer muligvis nok tanker vedr., at efterskole kost og motion tit bliver droppet, men dét er ik min oplevelse. Jeg har kendskab til, at hver og en efterskole kæmper for at kunne tilbyde det aller bedste for skolens bosiddende elever. Ergo er efterskolens styrelse hyppigt meget opslugte af at kunne tilbyde både fantastisk efterskole kost og motion, hvor alle typer personer kan finde det sjovt. Således: min henstilling til jer derude på nettet er; gør det! Mærk livet, & spender et år på efterskole, det vil du på nogen måde komme til at begræde! Vi kender bestemt ik’ nogen, som ej har haft et lækkert ophold på efterskole…