Er ganske småforelsket i ham kæresten & dennes begejstring for luft dyser, spray teknik, væske luftdyse og kontraventil

I, som har holdt øje med bloggen hen over den sidste tid ved nok, at undertegnede har fundet mig et stk ny filejs. Tidligere har undertegnet datet både en flyttemand og fuktionærer, men nu har undertegnede hittet mig denne kæreste, der beskæftiger sig med af luft dyser, spray teknik, væske luftdyse og kontraventil. Nej sådan noget er jo ik et arbejdsområde, moi havde hørt om før. Nu ved jeg da en smule om for eksempel luft dyser og spray teknik. Det så jeg ikk komme.

Søren knokler hos nogle, der har nationens mest omfattende varelager af dyser. Det er temmelig fint, tænker jeg. Selv kender jeg intet til væske luftdyse, kontraventil, spray teknik og luft dyser, men undertegnede har blevet klogeret på, at de anvendes i industrivirksomheder og at væske luftdyse/luft dyser ka’ spare utallige butikker for store omkostninger. Egentligt er det meget fascinerende at blive klogere på ting som væske luftdyse, kontraventil, luft dyser og spray teknik .

Det sker at han får jobbet med sig om aftenen og klarlægger lidt omkring kontraventil, luft dyser, væske luftdyse og spray teknik. Eller han ska’ ordne. Som oftest kan han lade hans arbejde med luft dyser, kontraventil, spray teknik og væske luftdyse blive inden for fyraften og holder fokus på mig og vores lighedspunkter, idet han er hos mig. Det værdsætter jeg.