Er i ellevild med karnevalskostumer?. Begejstring for indskydelsen omkring karneval i aalborg klædt i karnevalskostume

Mor her drømmer om at komme til karneval i Aalborg iført karnevalskostume glimmer og fjer. Jeg er en sild som har en stor kærlighed til karnevalskostumer - dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228, og fest i gaderne. Og jeg har i øvrigt hørt, at karneval i Aalborg ofte er et kæmpe gilde og med mange deltagere. Har jer læsere besøgt festen i karnevalskostumer og glimmer? Det lyder så sjovt?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Vennerne og mig i glitrende, fine karnevalskostumer og derefter virkelig feste og sambadanse ud i natten. Min veninde kender en tøs, som planlægger at danse samba batucada i et optog til karneval i Aalborg i hendes smukkeste karnevalskostume. Det ku’ være cool at tage afsted og se, hvor habil pigen er efter al hendes træning. Jeg må med.

Tidligere har festlige mig deltaget i karneval i Kbh, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er større. Og ind imellem har det synet ganske dødkedeligt i Fælledparken, hvor udelukkende børnene og de dansende har karnevalskostume på. Så jeg vil af sted til karneval i Aalborg klædt i fjer, karnevalskostume og glitter/glimmer. Den bedste fest ever.