Et familiemedlem planlægger at skulle starte med at markedsføre aeroplan af bl. andet flytypen piper malibu matrix. Så min broder har piper malibu for sale

Min eventyrlystne bror har simpelthen gjort det. Min bror har længe opført sig som en vovehals, og søndag berettede han for mig, at han er blevet makker i et styk flyfirma, hvor de fører piper malibu matrix fly og piper malibu for sale. Det findes der åbenbart skejser i, der hvor han holder til øst for Idaho. Han tog pilotcertifikat, så det gi’r sandelig ret god mening, at manden fiser ind i etablissementet omkring piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale plus piper malibu for sale, hvilket det hedder når du skal finde hans webpage.

Her for tiden begynder min bror på at plapre vedrørende tophastigheder på mere end 400 kilometer/time, og kabineplads. Jeg forstår på hans ævlen, hvordan piper malibu matrix har god plads med omkring seks passagersæder, mens min brors pilatur pc12 for sale vidst nok rummer over ti passagerpladser. Det er ret vildt at kende en storebror som kan dukke op, når jeg søger på internettet på piper malibu for sale. Øhmm it-teknikeren har faktisk nævnt, at vi ik må eftersøge søgeord som piper malibu for sale, piper malibu matrix eller pilatus pc12 for sale fordi det overrender hans trafikstatistik på deres webpage. Det må vi hellere undgå.

Kenn funderer vidst også over at øge firmaet vha turistflyvninger af sted med hans virksomheds piper malibu matrix. Firmaets fly, der i midlertid først bliver solgt efter lidt tid med søgeordet piper malibu for sale kan tage gæster hen over vidderne. Vild forretningsudvidelse. Undertegnede støtter tusind procent op om sværmeriet om piper malibu for sale, pilatus pc12 for sale eller piper malibu matrix. Det er sikkert og vist.