Få hjælp hos en fagekspert, i det tilfælde, at du er kommet i tvivl om dit undertag

Kan man kalde sig en blandt de heldige, som lever i et pænt parcelhus tilhørende selvstændig landjord, findes der mange ting, man må finde tid til. En hel del glæder forekommer der med sikkerhed hvis man besidder et smukt parcelhus samt omkringliggende have, blandt andet selvstændighed og isolation. Desværre findes der en masse reparationsarbejde, som man ej vil kunne undslippe. Forundringsvis bliver der en meget fundamental struktur, som flere mennesker glemmer: taget.

Uden at villaejerne opdager det, er en del tage akut brug for en gennemgående tagrenovering. På grund af utæt undertag og algebevoksede tagsten forekommer her mange gange problemer. Gøre underværker for din villa samt forebygge fremtidig fugtskade vil en gennemgående tagrenovering.

Før man igangsætter en grundig tagrenovering er det dog af stor betydning først at få hustaget ordentligt analyseret. Her findes næppe brug for en vidtrækkende tagrenovering, idet problemet blot tilfalder en lille del af taget. Idet de bedste rensninger anvendes, kan uhygiejniske tilvoksede tagsten for det meste let ligne nye endnu engang, samt et beskadiget eller forældet undertag kan for det meste nemt lappes.

Det forekommer derudover af stor betydning at finde ud af, hvorledes man undviger skader, & på hvilken måde man kan rense sine tagsten i de næste årtier. Selvom det måske kan virke urimeligt at benytte en enorm mængde penge på en tagrenovering eller behandling af undertag, må handlingen ses som værende en fornuftig investering, der bør forebygge mange reparationer fremover.