Fantasifuldhed, uopmærksomme morgener

Familiens poder, der begge to er startet i fritidshjem har erklæret deres kærlighed til festlig ansigtsmaling. Jeg tænkte egentligt at ansigtsmaling snarere var noget der hittede for de børnene hvis de er mindre, og de afprøvede det da også hos fastelavnsfester på vores lokale torv. Men nu er Grimas ansigtsmaling helt enkelt blevet et kæmpe hit hos begge unger.

For at arvingerne kan nørde videre her i huset har mig og min mand købt Grimas ansigtsmaling. Ansigtsmaling fra Grimas er helt uskadeligt at bruge, og importeres i Danmark af Dramashop

 

Og så søndag, hvor vi snoozede længe, stod børnene op på egen håndop uden at vække os, spiste deres havregryn og begyndte med at lege med deres nye ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er vildt kompetente til at få det pænt. Så børnene traskede liii omkring Fona og forbi slikbutikken i fuld ansigtsmaling. Tossede unger. Sådan en omgang ansigtsmaling forærer dem en god portion opmærksomhed.

Jeg tror at flippet med ansigtsmaling Grimas satte ind samtidig med den ansatte Helenes start. Den kvinde er super skabende og kreativ og hun har startet et kreaværksted, hvor ungerne har en fest med ansigtsmaling og/eller syr kostumer. Det har Lea lader det til at være.