Firmaet har tænkt over: hvad koster en tilbygning når man medregner alle omkostninger…

Min mand & jeg har fundet ud af at vi ønsker at flytte til noget som er større. I lang tid har min bedre halvdel og jeg følt os hjemme i en fantastisk lille beboelse inde i Svenborg. Men nu er tiden moden til, at vi har lyst til at bo i et rigtigt hus. Det ønske hænger absolut også sammen med, at vi tror, at der ik går ekstrem lang tid, før vi vil have børn! Vi ønsker et arkitekttegnet hus - www.bimdesign.dk/arkitekttegnet-hus-ombygning, , fordi vi har den mening, at den slags huse er de flotteste. Men også fordi, at kæresten og jeg ved, at en ombygning også på ingen tid er en stor investering. Kæresten og jeg har længe spekuleret på: hvad koster en tilbygning - www.bimdesign.dk/hvad-koster-en-tilbygning, i grunden… Men vi har nu kortlagt dét, & forstår, at en ombygning på ingen tid koster flere penge end et arkitekttegnet hus, hvormed vi selv har lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det hus, som vi har dagdrømt om.

Min allerbedste ven og jeg kan næsten ikke vente med at tage hen til den arkitekt, som skal lave udkastet til vores arkitekttegnet hus. Og kæresten og jeg har med os selvfølgelig alle vores påhit, & så må vi se, hvor meget af det, der er realisabelt. Det omhandler selvfølgelig, hvor mange gysser, vi tænker at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde min bedre halvdel og jeg allerede undersøgt, hvad en ombygning sniger sig op på, & det ville blive mindst ligeså dyrt som et arkitekttegnet hus. Min bedre halvdel og jeg har også regnet på: hvad koster en tilbygning såfremt man inkluderer samtlige udlæg, som der er når man bygger om. & det er hen ad lige så bekosteligt, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores dagdrøm om et arkitekttegnet hus. & vi kan absolut ikke vente med at få flere kvadrameter at boltre os på. Efter at have boet på så få kvadrameter i længere tid, glæder vi os til at bo i et stort arkitekttegnet hus!