Flere knægte tiltrækkes af et erhverv på et Skoda værksted…

Det er ik’ udenfor normen, at yngre drenge er optaget af køretøjer. Drengene dagdrømmer følgelig hyppigt om at blive reparatør af biler som fuldvoksen. På et autoværksted kan de komme helt tæt på dé bilmærker og biltyper, de er mest fascineret af, som eksempel Skoda og Skoda Fabia. Det er vel at mærke selvfølgelig udelukkende dersom, de indkasserer et embede på et Skoda værksted.

Det er dødsikkert & vidst, at på samme vis som en hel del unge gutter lyster at blive mekanikere, begærer andre knægte om at blive politimand eller matros. Det er sandt, at førnævnte arbejdsfelter hyppigt ikke er dé erhverv, yngre kvinder drømmer om. Unge kvinders ønsker for fremtiden indebærer hyppigt ikke en Skoda ej heller en Skoda Fabia! Ligeså lidt, som de drømmer om at være beskæftiget på et Skoda værksted…

Tøser drømmer om en anderledes karriere, der tit involverer de traditionelle kvinde erhverv som for eksempel skuespiller eller modedesigner. Det interessante spørgsmål melder sig: ka’ de forskellige gensammensætninger, som henholdsvis kvinder & mænd kommer til verden med, disponerer dem for håbet om uens jobønsker, eller socialiseres mænd og piger til at fristes af uens erhverv?

Størstedelen af kvinder vil ikke vide, hvordan en Skoda, eller en Skoda Fabia ser ud. Ifald automobiler ikke har pigernes hensynsfuldhed, vil pigerne ikke vide besked om, ligeså lidt, som pigerne nogensinde kommer til at gæste et Skoda værksted! Os alle kan se frem til, at lighed mellem de to køn bliver realiseret i en slig grad, at ungmøer uden at møde fordomme kan vælge at være beskæftiget på et Skoda værksted, ligeså vel som mænd ka’ fravælge arbejdet med en Skoda & en Skoda Fabia, og i stedet udsøge den sti, der engagerer dem.