For alle lønarbejdere er lønservice en en essentiel opgave!

Jeg har virkelig brug for at dele mine tanker med Jer, herlige med-bloggere! Præcis ligesom en hel del andre mennesker, blev jeg beklageligvis ramt noget så grumt af såkaldte ”effektiviseringsrunder” på mit tidligere job… Firmat, hvor jeg var ansat, havde ik’ opnået dét, de havde forudsagt, & som konsekvensen af dette var de tvunget til at fyre flere folk. Én af dem blev desværre lille bitte mig… Hele mit verdensbillede gik i en millard stykker… Jeg var virkelig så glad ved lige nøjagtig det arbejde! Jeg jobbede indenfor lønadministration - http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx – og lønservice - http://www.dkls.dk/ – på lønkontoret. Jeg har i tretten år jobbet med lønadministration og lønservice i adskillige forskellige kontekster, men lige præcis dét omtalte arbejde kunne tilbyde mig et eller andet helt skønherligt! Af den grund var det med stor sorg, at jeg var nødsaget til at indse, at det sted ej kunne have mig ansat… Jeg kunne kodylt godt lide at møde dét sted, ik’ mindst p.g.a. de fantastiske medansatte. Vi var en lille bitte fortrolig gruppe på det løn kontor, hvor jeg arbejdede, og dét virkede fantastisk rart. Jeg følte mig virkelig veltipas, og det sætter jeg pris på…

Min hverdag er ved at vende tilbage til de velkendte rammer. Men jeg ville ik være ærlig, såfremt jeg bekendtgjorde overfor jer, at min afskedigelse ik’ rystede mig i min grundvold… For det gjorde dén overdrevent meget, og jeg reagerede så absolut voldsomt… Men efter samtaleterapi er min følelse af negativitet blevet virkelig meget mindre, & jeg føler mig stille og rolig ovenpå nok til at kunne være i stand til at passe et nyt arbejde! Jeg ønsker mig et arbejde indenfor det samme administrationsområde, med enten lønadministration eller lønservice! Men dermed ikke sagt, at jeg ik er fuldstændig villig til at udføre et job, hvor jeg ik kommer til at arbejde med mine hjertebørn: lønadministration eller lønservice. For mere end nogen som helst andre ting, vil jeg jo i realiteten bare helt overdrevent gerne bestride et job!! Jeg beder inderligt til at komme tilbage på det attraktive arbejdsmarked! Og føle, at jeg gør nytte.