Glimrende kostumer, fx oktoberfest kostumer

Glæder du dig til halloween? Det gør jeg i alt fald. Mig og min kollega/ven skal til firma-halloweenfest i oktober, så han har spurgt mig, om jeg kan købe de kostumer, vi skal have på. For resten er det ligeledes i efterårsmånederne, at der er den såkaldte oktober-fest, som kommer fra Tyskland. Der klæder man sig i oktoberfest kostumer, som er tyroler-kostumer. Jeg har spekuleret over utallig forskellig halloween udklædning. Jeg var dermed i indkøbscenteret i en kostumebutik for nylig. Utallige kostumer havde forretningen, og mange af dem var fortrinlige. De havde meget halloween udklædning & faktisk oktoberfest kostumer, men derforuden særdeles mange lækre ting og sager – sminke, masker, parykker, med mere. Kostumer startede jeg med at glo på for at blive inspireret. Derpå bevægede jeg mig hen til masker, parykker foruden sminke, og ligeledes her havde de temmelig mange produkter. Jeg købte to temmelig fede kostumer. Efter jeg havde sluttet købet af udklædninger, gik jeg hjem til min kollega for at vise ham vores halloween udklædning. Fornøjet var han, idet han regnede ud, at vi skulle være zombier. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i vores kostumer. Jeg glæder mig desuden til at se vores kollegaers udklædninger. Jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at være uhyggelige i udklædningerne. Jeg fortalte ham for resten om berørte oktoberfest kostumer, hvorefter vi snakkede om, om vi skulle tage til oktoberfest sammen. Kostumefester er af en eller anden grund som regel altid en smule sjovere end normale arrangementer på vores arbejde. Det bliver helt sikkert en spændende udklædningsfest.