God musikefterskole – gå efter den bedste musikefterskole hvor de tilbyder koncerter, samspil og soloopvisninger

Undertegnede kan bestemt foreslå efterskolen som undertegnede selv valgte, såfremt du går efter en god musikefterskole » http://www.orkesterefterskolen.dk/info/musikefterskole.php, – min efterskole har været den bedste musikefterskole, hvor jeg lærte at tyde noder, fik tid til at spille og mødte søde kammerater der også er glade for musik og sang. Jeg har en totalt musisk familie – min mor synger i kor og min far spiller bas. Så da jeg var på udkig efter at skulle på efterskole forstod jeg udelukkende, at mit valg skulle være den bedste musikefterskole. Og selvom jeg har været den eneste, som at der ville på musikefterskole, var det alligevel den helt optimale efterskole for musikalske mig.

Går du og tænker på at studere et år på en god musikefterskole? Det var Danmarks bedste musikefterskole, undertegnede var på, for der fik alle eleverne adgang tilanledning til at få solotimer. På den musikefterskole, moi tog et år på blev vi tilbudt undervisning i at at blive erfaring i prøver og musikkonkurrencer og læse noder. Jeg overvejer at blive musiker i mit arbejdsliv. Men mit år på musikefterskole har bestemt gjort det nemmere, så fremt jeg vil blive professionel. Det vurderer jeg er inkarnationen af en god musikefterskole. Når jeg og min bedste veninde paralleliserer vores ophold på efterskoler, så er vi ret enige om, at min musikefterskole var den bedste.