Havde I regnet med at fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul kunne blive en ting, undertegnede havde en holdning til

Moi scorede hvilket I læsere måske er bekendte med, et styks ny ven. Og lige så kærlig og opmærksom manden er, lige så himmelhenrykt er manden over fiskeri samt fiskehjul - www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskehjul – , fiskestænger (www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskestaenger) og fiskegrej - www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej – . For bare otte uger siden anede undertegnede intet vedr fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger, men men her hvor vi to til tre biografdates, og undertegnede udspurgte han om til mandens interesser i fritiden, hvorefter han oplyste mig om hans fiskeri-interesse, så ved jeg nu i dag en hel del om at fiske samt fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger.

Mor her holder af ham, og jeg kan overraskende nok nemt forestille ham og jeg leve i lejlighed sammen en gang ude i fremtiden. Men altså. Må undertegnede så leve med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. Kan pertentlige jeg det. Moi har godt nok ikke krydsforhørt herren, hvordan han opmagasinerer alt hans med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Hvor får jeg fiskestænger plus sådan noget fiskegrej placeret på en diskret måde? Forhåbentligt er fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul den slags som skal være i i den rummelige kælder.

Kan kan lyde som et trist stævnemøde, når I hører, at vi snakkede om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej. Men manden er hamrende henført og heldigvis endvidere ganske festlig, og derfor kunne han absolut flere fiskehistorier, hvor manden har været af sted med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej og oplevet lidt af hvert. Undertegnede havde virkelig ikke forventet, at eventyr om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej kunne få undertegnede til at grine sådan? Hermed et stk tip til fyrene. Er I så heldige at I er lystig, så kan I godt komme af sted med ævl om fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og fritidsunderholdning som fiskeri, modelfly eller måske biler.

Og vores næste ud-af -biografen-stævnemøde? Den skal naturligvis være et styk fiskeri-tur hvor folk ser mig med fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og tålmodighed og madpakke