Hf Fyn – Søg om optagelse og tag din HF centralt beliggende på Fyn

Ønsker du at gennemføre en Hf Odense - www.vucfyn.dk/fynshfkursus – ?

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tumler med, er jeg sikker på, at en Hf Odense giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at blive optaget. Ved du allerede, hvad du har lyst til at være. Det er en mulighed, at du ser frem til at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du målrettet efter en samfundsfaglig uddannelse på universitetet.

Ved du stadig ikke, hvad du kunne tænke dig arbejde med om nogle år? Det vidste jeg heller ikke, da jeg startede. Men Fyns hf-kursus giver en mulighed for ekstra tid til at vælge retning.

Hf Odense – Opfyld dine drømme

Afslutter du folkeskolen til foråret, og drømmer du om at opnå en skole med uanede fag at vælge imellem? Tager du din hf i Odense hos Fyns Hf-kursus, så kan du målrette hf-en til lige nøjagtig det studie, som du vil ind på!

Foruden den klassiske Hf med valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet så de bedst kan forberede dig til drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Ønsker du at gennemføre din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at leve op til en hel masse adgangskrav. Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine faglige og personlige kvalifikationer.

Bliver du færdig med folkeren til forår, skal dine undervisere finde ud af, om du er klar til at tage en HF eksamen. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan tage Hf-en hos Fyns hf-kursus. Det måtte jeg faktisk, men det er slet ikke så ubehageligt, som det lyder.