Hf Odense – Søg om optagelse og tag din HF midt på Fyn

Har du lyst til gennemføre en HF på Fyns hf-kursus?

Måske har du allerede styr på, hvad du ønsker at være. Det kan tænkes, at du håber på at blive politibetjent, pædagog eller sygeplejerske, eller måske går du lige efter en naturvidenskabelig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, ved jeg, at en Hf Fyn giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg studere til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Ved du ikke endnu, hvad du vil arbejde med i fremtiden? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg blev færdig med folkeskolen. Men Fyns hf-kursus giver adgang til 2 år til at finde din rette hylde.

Hf Fyn – Gå efter dine drømme

Afslutter du folkeren til sommer, og kunne du tænke dig at fortsætte videre på en ungdomsuddannelse med bjerge af valgmuligheder til rådighed? Hvis du læser din Hf på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette den til lige akurat den retning, som du vil hen på.

Foruden den almindelige Hf med valgfag på niveau A-C, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er hver især skræddersyet til bedst at forberede dig til dit drømmestudie.

Fyns hf-kursus adgangskrav

Ønsker du at læse en Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en hel masse adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor de så måler dine faglige og personlige kompetencer.

Går du ud af folkeren til sommer, skal dine lærere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan starte på en Hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det er slet ikke så nederen, som det lyder.