Husk at ræse til Efterskolernes Dag forinden man beslutter sig for sin skole

Vil du gerne beslutte dig for den optimale efterskole. Jeg havde været en del rådvild omkring, beslutningen om skole. Men gudskelov hørte jeg om Efterskolernes Dag - http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag – . Ved Efterskolernes Dag holder skolerne åbent hus, så unge kan komme ud at kigge. Der er rigeligt at se, men det er skønt at komme ud og besøge de mange efterskoler og smage på folkene og huset.

Det var godt at min mor og mig tog rundt til Efterskolernes Dag før jeg træf den endelige beslutning om valget af min efterskole. Jeg var langt mere sikker på, hvilket sted jeg ville ansøge, da vi havde været på Efterskolernes Dag. Jeg ændrede standpunkt pga Efterskolernes Dag. Det føltes mere hjemme på den anden skole.

Efterskolernes Dag er Der er en aktiv eftermiddag/aften at være til Efterskolernes Dag. Vi har ikk bil, men vi ku’ heldigvis låne min morbror Marks gamle VOlvo, så det var muligt at nå ud til alle tre skoler. Jeg opfangede nu godt, at det var denne efterskole, jeg kom til at vælge, dengang vi var på den anden skole til Efterskolernes Dag.