Hvem kan fortælle os om ulemper ved jordvarme..?

I slutningen af det næste år får min fyr & jeg vores nybyggede hjem.. Jeg kan knap nok beskrive præcist, hvor meget, jeg frydes ved tanken om dette… At flytte ind i den her bolig er en ting, jeg har ventet på så helt enormt længe… I 7 år har vi været stuvet sammen i Odenses allermest lille to-værelses lejlighed med 5 teenagere! Og hvis én derude skulle have sine tvivl, er det altså bare ik’ noget, jeg vil anbefale…! Vi havde i den grad brug for plads, og det ønske bliver så endelig opfyldt i det nye hjem… I forbindelse med vores nye hjem, der bliver opført fra grunden, er der ekstremt mange ting at tage stilling til. Vi er meget usikre på, hvordan vi allerhelst ønsker at varme vores villa op! Vi tænker på både solenergi {http://www.naturvarmecity.dk./links/solenergi.html}, jordvarme {http://www.naturvarmecity.dk./jordvarme.html} eller at montere en varmepumpe {http://www.naturvarmecity.dk./varmepumpe.html}. Solenergi er jeg ekstremt klar på, af den årsag, at det er virkelig godt for vores jordklode… Jordvarme er til gengæld min ægtemand ekstremt klar på! & for det ik skal være løgn, siger min bror, at vi skal købe en varmepumpe!

Det er nu I virkelig seje followers kommer ind i billedet..! For jeg kan overhovedet ikke forestille mig andet end, at bare en af jer må ha viden omkring enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe besidder af kvaliteter..! De mennesker, som ellers har hjulpet med at træffe de virkelig essentielle beslutninger, har selv været usikre på, hvorvidt vi burde investere i solenergi, jordvarme eller en varmepumpe! Disse personer fortalte os, at de har hver sine ikke-sammenlignelige kvaliteter..! Men det ovenud vage tip hjælper os egentlig bare ikke særlig meget…! Så nu håber jeg, at I kan hjælpe os med nogle meget mere specifikke svar…! Sig mig, hvad har I positive erfaringer med – burde vi købe solenergi, jordvarme eller en smart varmepumpe til vores fremtidige designerbolig? Når det gælder budget er der ingen stopklodser…!