Hvem kender en erfaren efterskole 8. Klasse…

Vores lille bitte sønnike har været trist i hans skoleklasse..! Der har længe været en negativ gruppe-dynamik… & ulykkeligvis har han været udsat for mobning. Det har bare været overdrevent ulyksagligt… Jeg har været på grådens rand, og det har han så absolut også været. Vi har i eftermiddags finally indset løsningen på vores forfærdelige problem… Vi har besluttet, at han tager på efterskole i 8 klasse… Det er snart, så han ska’ ik’ være deprimeret ret længe endnu! Vi er alle ovenud tilfredse med vores bestemmelse… Oprindeligt var det ham selv, der opdagede efterskole 8 klasse - http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html, . & os forældre støttede fuldstændig op om hans forslag, da han fortalte os det, for snart syv måneder siden. Jeg har kun hørt gode ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ikke spor bekymret! Der er ikke tvivl om, at det bliver godt for ham at gå på ny skole!

Vi har dog det luksusproblem, at vi ej kan bestemme os for, hvilken skole, vi skal sende ham af sted på. Der er tusind efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at skabe mig noget overblik, men jeg føler, at det er hårdt… Så jeg beder til, at i derude vil bistå mig med at opstøve en super god efterskole 8 klasse! Jeg er kun vidende om, at det ik er alle former for skoler, som kan tilbyde undervisning til 8. Klasse, så glem ik, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse! Som det mest essentielle håber vi på at kunne opspore en efterskole 8 klasse, der tilbyder guitarundervisning. Dét elsker han mere end noget andet, & dét har hjulpet ham enormt meget, når og hvis han har været trist! Derfor er det et krav, at han kan blive ved med at blive bedre…