Hvis du ej kan fikse det hårde gøremål alene, vil vores firma klare din specialrengøring

Står du i den horrible situation, at en af dine forældre er gået bort og er blevet efterladt deres dødsbo proppet med en hel del mærkelige ejendele? I den situation er du oftest alt for nedslået til at tage hånd om deres efterladte dødsbo, især de tusinde ting & sager, de gamle har fat i under deres lange liv. Specifikke møbler, du gerne foretrækker at få, eller som den afdøde har bestemt skal foræres til nogle andre, eksisterer der naturligvis, men de tilbageblivende ejendele vil du gerne komme af med. Vi tilbyder en simpel udvej: ved hjælp fra vores virksomhed vil dødsboer ryddes, & vi er derudover klar med specialrengøring bagefter.

Når dødsboer ryddes, bliver indboet givet til arvinger eller solgt til specifikke købere, så du behøver pga. dette ikke tænke på noget som helst andet end at lade os vide, på hvilket tidspunkt vi skal starte. Vores virksomhed sikrer dig, at dit dødsbo er helt klargjort til nye indflyttere, plus bagefter en specialrengøring vil du føle dig overbevist om, at her næppe findes en eneste nullermand tilbage.

At du så bliver nødt til at rode med at afslutte deres betalinger eller rengøre personens kælder, forekommer det af stor betydning at situationen ikke forværres af, når man lige har mistet en person, der stod en nær. Den specialrengøring, som skal gøres idet dødsboer ryddes, har vi mulighed for at klare, sådan at du får mulighed for at sørge i fred.