Hvis I beslutter at tage på sprog efterskole er det en investering i livet fremadrettet…

For år tilbage boede jeg et herligt år på en sprog efterskole [http://www.ske.dk/for-elever/info/efterskole-engelsk-sprog-efterskole/]. Hvilket så absolut er et ophold, jeg hyppigt tænker tilbage på med glæde. Jeg oplevede skønne oplevelser, & utallige nye venner. Den sprog efterskole, jeg besluttede mig for, var en Cambridge engelsk efterskole - http://www.ske.dk/for-elever/info/cambridge-engelsk-efterskole/ – , det forårsagede, at sprogefterskolen havde muligheden for at offerere en kvalitets engelsk-undervisning. Dét efterskole engelsk, jeg blev skolet i, har hjulpet mig til at realisere mine mål. Jeg arbejder i disse tider som oversætter, og har af den årsag haft meget glæde af at gå på en Cambridge engelsk efterskole. Den efterskole engelsk undervisning vi modtog, var af tip top kvalitet. Vores sprog efterskole havde nogle fantastisk kløgtige efterskolelærere hos sig, og det mest fortrinlige af det hele var, at de ydermere var dygtige til at formidle svært stof. Jeg har tidligere i mit liv haft lærere, som ej var skarpe formidlere, & dét gjorde en fantastisk forskel for min lærings-procent…

Da jeg afgjorde at bo på en sprog efterskole, var jeg ej 100 % overbevist om, hvor min mest essentielle interesse lå begravet. Den Cambridge engelsk efterskole jeg var tilknyttet er den allervigtigste årsag til, at jeg blev tiltrukket af det engelske sprog og den engelsk kultur. At være elev på en sprog efterskole iværksatte min optagethed af sproget, & en optagethed af at erkende, hvor fantastisk stor en betydning, det har for menneskets interageren, at vi er født til at kommunikere. En fantastisk del af menneskers hverdagsliv afhænger af muligheden for at kommunikere – både verbalt og non-verbalt. Mit mindeværdige ophold på en Cambridge sprog efterskole gjorde mig klar til at studere sprog på universitetet. Som glædelig vis har medført, at jeg kan leve af min interesse for engelsk sprog og kultur. Så hvis I selv, eller har hørt om nogle, som elsker sprog, vil jeg klart anbefale et ophold på en sprog efterskole. Jeg har i hvert fald aldrig nogensinde fortrudt mit ophold, og i grunden har jeg bestemt heller ikke hørt om nogen folk, som ville ønske, at de ikke havde taget et år på sprog efterkole.